Login

Name:
Password:


Register here

Tapahtumat

Viikkopelit

Yleensä Rikiuksella. Tarkista alla olevista tapahtumista.

  1. La 12.00 ->

Tapahtumakalenteri

Tulevat tapahtumatilm.
Rikius viikkopeli
Lauantai 23.1 klo 11:00
14


PELISÄÄNNÖT

Yhteistyössä

Ajankohtaista

Pelitoiminta jatkuu taas!
18.01.21 - kirjoittanut Lauri Mäenpää
15.1.2021 julkaistujen EPSHP:n koronanyrkin suositusten mukaisesti, ulkona tapahtuvaa harrastustoimintaa voi jatkaa, kunhan huolehditaan kokoajan turvavälien toteutumisesta. Eli muistetaan välit myös offarilla!

Näinollen viikkopeli toiminta jatkuu taas "normaalisti", eli 50 hlö maksimimäärällä.

t. Lauri Mäenpää, hallitus
Pelitoiminnan keskeytys jatkuu toistaiseksi
11.01.21 - kirjoittanut Lauri Mäenpää
Aikaisemman uutisen mukainen pelitoiminnan keskeytys koronan vuoksi jatkuu ainakin vielä tämän viikon. EPSHP:n koronanyrkin 15.1. pidettävän kokouksen jälkeen selvinnee suositukset jatkoon.


t. Lauri Mäenpää, hallitus.
Pelitoiminnnan keskeytys joulun ajaksi
17.12.20 - kirjoittanut Lauri Mäenpää
Jälleen kiristyneen korona-tilanteen vuoksi keskeytämme pelitoiminnan ainakin 21.12-11.1. väliseksi ajaksi! Tulkintamme mukaan ulkona tapahtuvaa harrastustoimintaa, jossa välit voi pitää, voisi EPSHP:n nyrkin suositusten mukaan vielä jatkaa, mutta pelataan kuitenkin varmanpäälle, ja taukoillaan joulun pyhät, kun muutenkin yleiset kokoukset ja yleisötilaisuudet on rajoitettu kymmeneen henkilöön. Tarkempaa infoa pelien jatkumisesta ensivuoden puolella!

Tilanteesta huolimatta Hyvää Joulunodotusta ja Joulua kaikille! t. Lauri Mäenpää, yhdistyksen hallituksen puolesta.
Yhdistyksen syyskokouksen 2020 koontia
08.11.20 - kirjoittanut Joni Viitala
Eilisessä syyskokouksessa yhdistyksen uudeksi puheenjohtajaksi valittiin vuodelle 2021 Lauri Mäenpää! Hallituksessa jatkavat Kalle Seppälä, Paul Smeds, Jodi Rintamäki ja Joni Viitala. Hallituksen varajäseniksi valittiin Jere Juppo ja Jarkko Välkkilä. Sihteerinä jatkaa Aku Autio. Uusi hallitus järjestäytyy ensi vuoden alussa.

Kokous päätti nostaa uusien jäsenien liittymismaksun kahdesta eurosta viiteen euroon. Vanhojen jäsenten vuosittainen jäsenmaksu pysyy kuitenkin ennallaan. Vuoden 2021 alusta lähtien yhdistyksen jäsenmaksu on siis edelleen 10 €, mutta uusien jäsenien jäsenmaksu tulee olemaan 15 €.

Kokouksessa keskusteltiin myös pitkään tulinopeuksista yhdistyksen pelitapahtumissa. Nykyiset viritysosat ja niiden saatavuus mahdollistavat aseiden virittämisen äärimmilleen niin lähtönopeuksien, kuin sarjatulenkin suhteen. Tällaisen aseen väärinkäyttämisellä voi olla jo vakavia seurauksia toisten pelaajien turvallisuudelle, joten vastuullisuutta vaaditaan. Lajin säilymisen ja kiinnostuksen kannalta on tärkeää, että kaikille, varsinkin nuorille ja aloitteleville harrastajille jää hyvät kokemukset airsoftista. Airsoft on kokemuksia antava elämyslaji, joka ei perustu kilpailuun, vaan pelaajien rehellisyyteen.

Yhdistys suositteleekin aseiden maksimisarjatulinopeudeksi 20 rps herrasmiessääntöihin nojaten. Tätä korkeampia sarjatulinopeuksia omaavien aseiden käyttöä ei siis kielletä, mutta tehokkailla aseilla pelaavien on tiedostettava aseensa tehot ja käytettävä sen mukaisesti maalaisjärkeä.

Kokouksen pöytäkirja luettavissa kokonaisuudessaan foorumeilla!
Jalasjärvi Airsoft ry:n syyskokousviikonloppu 2020
18.10.20 - kirjoittanut Joni Viitala
Tervetuloa Jalasjärvi Airsoft ry:n vuoden 2020 syyskokoukseen!

Kokous pidetään lauantain viikkopelien jälkeen 7.11. klo. 17.00 alkaen Nuorisotalo Wilholassa Jalasjärven keskustassa. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat, sekä valitaan uusi hallitus kaudelle 2021.

Lisäksi ennen viikkopelejä pidämme perinteisen kirpparitapahtuman Rikiuksen parkkipaikalla klo. 11.00 alkaen! Muistutamme huolehtimaan turvaväleistä niin kirpparitapahtuman, viikkopelien, kuin syyskokouksenkin aikana. Suosittelemme myös kertakäyttöisen maskin käyttöä, sekä kauapankäynnin maksutavaksi suosittelemme esim. Mobilepayta.

Aika: Lauantai 7.11.2020 klo. 17.00
Paikka: Nuorisotalo Wilhola, Knuuttilantie 6, Jalasjärvi

Myös etäosallistumismahdollisuus yhdistyksen Discord-kanavan kautta:
https://discord.gg/eqmBvzB

Esityslista:

1§ Kokouksen avaus

2§ Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja kaksi ääntenlaskijaa

3§ Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

4§ Hyväksytään kokouksen työjärjestys

5§ Valitaan hallituksen puheenjohtaja ja muut jäsenet kaudelle 2021

6§ Valitaan yksi tai kaksi toiminnantarkastajaa ja heille toiminnan varatarkastajat

7§ Vahvistetaan liittymis- ja jäsenmaksun suuruus seuraavalle kalenterivuodelle

8§ Tulinopeusrajoitukset yhdistyksen pelitapahtumissa

9§ Muut mahdolliset esille tulleet asiat

10§ Kokouksen päättäminen

Kokouksen aikana pidetään huolta turvaväleistä ja käsihygieniasta, minkä lisäksi suosittelemme kertakäyttömaskin käyttöä.

Tilaisuudessa nisu- ja kahvitarjoilu!

Tervetuloa!

Terveisin

Jalasjärvi Airsoft ry:n hallitus

Jos teillä on esityksiä kokouksessa käsiteltäviin asioihin, voitte ilmoittaa niistä hallituslaisille tai foorumeille TÄHÄN ketjuun.
Jälleen korona-toimenpiteitä
07.10.20 - kirjoittanut Lauri Mäenpää
Kesän normaalimman kauden jälkeen korona-flunssa näyttää palaavan taas voimakkaampana, josta syystä tapahtumiin asetettu taas osallistujamäärä-rajat suositusten mukaisesti. Muistetaan myös pitää jatkossakin pelipaikoilla, etenkin taukojen aikana riittävät turvavälit ja vältetään tarpeetonta kontaktia.

Lisätietoa rajoitusten toteuttamisesta kunkin tapahtuman infossa tapahtumakalenterissa.

Sivu: 1234567891011121314151617181920212223242526272829303132