Login

Name:
Password:


Register here

Tapahtumat

Viikkopelit

Yleensä Rikiuksella. Tarkista alla olevista tapahtumista.

  1. La 12.00 ->

Tapahtumakalenteri

Tulevat tapahtumatilm.
Rikius viikkopeli
Lauantai 23.11 klo 12:00
2
Rikius viikkopeli
Lauantai 30.11 klo 12:00
0


PELISÄÄNNÖT

Yhteistyössä

Ajankohtaista

Korpikärhämistä jatko-osa
04.01.09 - kirjoittanut Teemu Ruohoniemi
Kesäkuussa 5-7. pv järjestämme uuden episodin viime vuonna hyvää palautetta keränneelle sissipelille. Korpikärhämät II on milsim-henkinen kolmen päivän tapahtuma, joka tarjoaa jääkäri- ja sissitoimintaa hienolla 200 hehtaarin pelialueella. Jatkuvasti käynnissä oleva peli nojautuu vahvasti joukkue- ja ryhmäkoon toimintaan komentoketjuineen. Sissit ovat jälleen mukana, mutta tällä kertaa painopiste on jääkärien toiminnassa.

Pelin kantava ideana säilyy edelleen pelaajien ja erityisesti osapuolten johdon vaikutus pelin kulkuun. Tästä ja pelin yleisestä vaativuudesta johtuen ikärajat on asetettu normaalia korkeammalle.

Yhdistyksen jäsenet saavat pelimaksuun 5 euron alennuksen!
Jalasjärvi Airsoft Ry vuosikokous 24.01.2009 klo 17.00 Wilholassa
20.12.08 - kirjoittanut Teemu Ruohoniemi
Vuosikokouksessa valitaan yhdistykselle uusi hallitus sekä esitellään toimintasuunnitelma ja budjetti kaudelle 2009.

Kaikki jäsenet ovat tervetulleita äänestämään ja asettumaan ehdolle uuteen hallitukseen. Mikäli sinulla on mielessä asioita joita haluaisit käsiteltävän kokouksessa laita ne maililla hallitus@jvisoft.net

Kahvit ja pullat by jvisoft.
Yhdistyksen alennukset PCB:ssä ja Milgearissa
11.11.08 - kirjoittanut Joni Viitala
Nyt tilaaminen näistä liikkeistä onnistuu myös ilman kimppatilausta. Jokaisella on nyt siis mahdollisuus tilata alennuksilla ilman pitempiä odottelemisia ja hakea tilauksensa omasta postilaatikosta.

Eli tilatessasi ilmoitat oman jäsennumerosi ja Jalasjärvi Airsoft Ry:n lisätietoja -kentässä. Oman jäsennumeronsa näkee yhdistyksen sivuilta omasta hallintapaneelista. Jos jäsennumeron/yhdistyksen nimenä jättää tilauksen yhteydessä mainitsematta tai se on väärä, asiaa ei aleta sen kummemmin selvittämään vaan tilaus laitetaan tulemaan ilman alennuksia. Alennus on siis edelleen PCB:ssä -10% ja Milgearissa vaihteleva tuotteesta riippuen.
Pelisääntöjen päivitys ja muuta kokouksen antia
28.09.08 - kirjoittanut Kari Knuuttila
Pidimme tänään hallituksen kokouksen, istunto kesti lähes 3 tuntia ja myös päätöksiä syntyi, sekä tietysti uusia jäseniä hyväksyttiin. Tärkeimpänä päätöksenä oli uudistettujen pelisääntöjen hyväksyminen. Toivottavasti jokainen peleissä käyvä lukee ne ajatuksella läpi.

Huomatkaa erityisesti kohta "Hihanauhat". Tälle säännölle annamme siirtymäaikaa marraskuun alkuun asti. Marraskuun ensimmäisestä päivästä lähtien jokaiselta tulee löytyä oma sääntöjen mukainen hihanauha! Muuten ei valitettavasti ole peleihin asiaa. Yhdistyksen nauhat ovat luonnollisesti hyvä vaihtoehto, mutta hakemusta ei kannata jättää lokakuun lopussa ja olettaa saavansa samantien nauhansa. Nytkin valitettavan moni jäsen on joutunut odottamaan nauhaansa monta viikkoa, koska en ole kerinnyt lauantaipeleihin.

Muita muutoksia ovat mm. kranaattisääntö, pillin vihellykset sekä tehorajojen muuttaminen jouleiksi. Tehorajoissa on pieni varmuusraja 120m/s ampuvien aseiden kohdalla. Nämä tehorajat pitäisi olla yleisesti käytössä olevat maksimirajat suurimmassa osassa Suomen airsoft yhdistyksiä.


Pelisääntöjen lisäksi hallitus hyväksyi myös pelinjohtajille tarkoitetun pelinjohtajanopas dokumentin.
Suomyrsky debrief
20.09.08 - kirjoittanut Kari Knuuttila
Kiitos kaikille osallistuneille!

Pelit on nyt pelattu ja järjestäjien puolesta kiitän kaikkia hyvästä asenteesta sateesta huolimatta!

Pelinjärjestäjän näkökulmasta järjestelyt toimivat mukavasti ja pelillisestikkään ei mitään ainakaan hälyttävää ongelmaa oman käsityksen mukaan ilmennyt. Kolmen osapuolen käyttö luonnollisesti aina tuo lisää käänteitä peliin.

Suurimpana plussana pelillisesti näkisin ryhmärespauksen onnistumisen myös suurilla ryhmillä. Olemme peleissä, niin viikonloppu kuin nyt näissä kahdessa skenaariossakin pyrkineet kannustamaan ryhmätoimintaan ja ryhmien muodostukseen. Ja ainakin itse näkisin, että tämä on oikea suunta. Kertokaa toki jos olette eri mieltä.

Tehtävät olivat hyviä ja erityisen hienosti pohjustetuissa tehtävänannoissa. Mitä Mikan kanssa kerkisin juttelemaan, ainakin respapommitus tehtävä oli mennyt vähän käsille ja muutama muu "eventti" ei ollut aivat mennyt suunnitelmien mukaan, mutta koskapas ne kaikki menisivät. Henkilökohtaiset tehtävät olivat ilmeisesti kohtuullisen haastavia toteuttaa ja mahdollisesti peliä liikaa sekoittavia? Olisi mukava saada palautetta halutaanko vastaavia jatkossa. Siviileistä ei Tampesterin puolella tullut hirveästi kokemusta, mutta ilmeisesti Kiimalan alueella ne toivat peliin paljon vaihtelua ja olivat toimiva lisäys?

Alussa oli palautteen mukaan liian kauan suvanto vaihetta. Olisi varmasti itse ainakin pitänyt lähettää voimallisemmin ryhmiä eteen. Lopulta pohjoiseen suuntautuneeseen Tampesterin hyökkäykseen olen erittäin tyytyväinen ja tavoite saavutettiin, 30 minuuttia myöhässä.

Mika lupaili kaikki tehtävälaput pdf muodossa, joten kannattaa tarkkailla sivuja ja katsoa mitä kaikkea ainakin piti tapahtua.

Jatkoa pyrimme järjestämään ensi vuonna sekä Suomyrskylle, että Korpikärhämille. Nähdään siis silloin!

Palautetta toivomme foorumien Suomyrsky ketjuun sekä sähköpostilla: suomyrsky@jvisoft.net

Lauantain viikkopeli ja Suomyrsky asiaa
13.09.08 - kirjoittanut Kari Knuuttila
Koska ensi viikonloppuna on Suomyrsky skenaario, emme järjestä lauantaipelejä 20.9 Rikiuksella. Pelaamaan sinne voi toki halukkaat mennä omatoimisesti. Kannattaa ilmoittautua varjo peliin jos paikalle meinaa mennä.

Suomyrskyyn on ilmoittautunut mukavasti porukkaa ja uskallan luvata, että se järjestetään. 40 raja tuli hulppeasti täyteen jo ensimmäisen viikon aikana!

Mikäli mukaan jo ilmoittautuneille on tullut tietoon peruutuksia, toivomme että perutte ilmoittautumisenne mahdollisimman pikaisesti lähettämällä sähköpostia (suomyrsky@jvisoft.net).

Toivomme myös, että vaikka kyseessä on maksuton pelitapahtuma, jokainen ilmoittautunut myös saapuu paikalle, eikä jätä tulematta sateen tai "emmä vaan jaksa" -asenteen takia. Tämäkin peli vaatii paljon organisointia ja suunnittelua. Mikäli sitten pelaajat jättävät saapumatta paikalle, tarkoittaa se lisää suunnittelua ja säätöä.

Emme mekään jätä peliä pitämättä - Älä siis sinäkään jätä saapumatta paikalle!

Emme myöskään katso hyvällä niitä pelaajia tulevissa skenaarioissa, jotka ilman painavaa syytä jättävät saapumatta peliin.

Sivu: 123456789101112131415161718192021222324252627282930