Login

Name:
Password:


Register here

Tapahtumat

Viikkopelit

Yleensä Rikiuksella. Tarkista alla olevista tapahtumista.

  1. La 12.00 ->

Tapahtumakalenteri

Tulevat tapahtumatilm.


PELISÄÄNNÖT

Yhteistyössä

Ajankohtaista

Suomyrsky debrief
20.09.08 - kirjoittanut Kari Knuuttila
Kiitos kaikille osallistuneille!

Pelit on nyt pelattu ja järjestäjien puolesta kiitän kaikkia hyvästä asenteesta sateesta huolimatta!

Pelinjärjestäjän näkökulmasta järjestelyt toimivat mukavasti ja pelillisestikkään ei mitään ainakaan hälyttävää ongelmaa oman käsityksen mukaan ilmennyt. Kolmen osapuolen käyttö luonnollisesti aina tuo lisää käänteitä peliin.

Suurimpana plussana pelillisesti näkisin ryhmärespauksen onnistumisen myös suurilla ryhmillä. Olemme peleissä, niin viikonloppu kuin nyt näissä kahdessa skenaariossakin pyrkineet kannustamaan ryhmätoimintaan ja ryhmien muodostukseen. Ja ainakin itse näkisin, että tämä on oikea suunta. Kertokaa toki jos olette eri mieltä.

Tehtävät olivat hyviä ja erityisen hienosti pohjustetuissa tehtävänannoissa. Mitä Mikan kanssa kerkisin juttelemaan, ainakin respapommitus tehtävä oli mennyt vähän käsille ja muutama muu "eventti" ei ollut aivat mennyt suunnitelmien mukaan, mutta koskapas ne kaikki menisivät. Henkilökohtaiset tehtävät olivat ilmeisesti kohtuullisen haastavia toteuttaa ja mahdollisesti peliä liikaa sekoittavia? Olisi mukava saada palautetta halutaanko vastaavia jatkossa. Siviileistä ei Tampesterin puolella tullut hirveästi kokemusta, mutta ilmeisesti Kiimalan alueella ne toivat peliin paljon vaihtelua ja olivat toimiva lisäys?

Alussa oli palautteen mukaan liian kauan suvanto vaihetta. Olisi varmasti itse ainakin pitänyt lähettää voimallisemmin ryhmiä eteen. Lopulta pohjoiseen suuntautuneeseen Tampesterin hyökkäykseen olen erittäin tyytyväinen ja tavoite saavutettiin, 30 minuuttia myöhässä.

Mika lupaili kaikki tehtävälaput pdf muodossa, joten kannattaa tarkkailla sivuja ja katsoa mitä kaikkea ainakin piti tapahtua.

Jatkoa pyrimme järjestämään ensi vuonna sekä Suomyrskylle, että Korpikärhämille. Nähdään siis silloin!

Palautetta toivomme foorumien Suomyrsky ketjuun sekä sähköpostilla: suomyrsky@jvisoft.net

Lauantain viikkopeli ja Suomyrsky asiaa
13.09.08 - kirjoittanut Kari Knuuttila
Koska ensi viikonloppuna on Suomyrsky skenaario, emme järjestä lauantaipelejä 20.9 Rikiuksella. Pelaamaan sinne voi toki halukkaat mennä omatoimisesti. Kannattaa ilmoittautua varjo peliin jos paikalle meinaa mennä.

Suomyrskyyn on ilmoittautunut mukavasti porukkaa ja uskallan luvata, että se järjestetään. 40 raja tuli hulppeasti täyteen jo ensimmäisen viikon aikana!

Mikäli mukaan jo ilmoittautuneille on tullut tietoon peruutuksia, toivomme että perutte ilmoittautumisenne mahdollisimman pikaisesti lähettämällä sähköpostia (suomyrsky@jvisoft.net).

Toivomme myös, että vaikka kyseessä on maksuton pelitapahtuma, jokainen ilmoittautunut myös saapuu paikalle, eikä jätä tulematta sateen tai "emmä vaan jaksa" -asenteen takia. Tämäkin peli vaatii paljon organisointia ja suunnittelua. Mikäli sitten pelaajat jättävät saapumatta paikalle, tarkoittaa se lisää suunnittelua ja säätöä.

Emme mekään jätä peliä pitämättä - Älä siis sinäkään jätä saapumatta paikalle!

Emme myöskään katso hyvällä niitä pelaajia tulevissa skenaarioissa, jotka ilman painavaa syytä jättävät saapumatta peliin.
Pelialueen varaus
26.08.08 - kirjoittanut Joni Viitala
Rikiuksen pelialue on varattu Jalasjärven Lukion liikuntaryhmälle paintball-käyttöön 1.9.2008 klo. 14:15 lähtien. Muilla ei tällöin ole asiaa alueelle. Kaikki paikalla olijat ovat sitoutuneet noudattamaan yhdistyksen sääntöjä, eli paikat pidetään siistinä eikä mitään rikota.
Ongelmia ilmoittautumisessa
23.08.08 - kirjoittanut Kari Knuuttila
HUOM! Suomyrskyn ilmoittautumislomake ei ole toiminut 2 viimeiseen päivään! Jos nimeäsi ei näy pelaajat sivun nimilistassa vaikka olet ilmoittautunut, ole hyvä ja lähetä uusi ilmoittautuminen.

Pelaajalista päivittyy automaattisesti kun ilmoittautuminen on vastaanotettu.

Pahoittelut tästä vaarantavasta virheestä!
Kotisivujen osoite
22.08.08 - kirjoittanut Kari Knuuttila
Yhdistyksen kotisivujen uusi osoite http://www.jvisoft.net.

Muita osoitteita:
[list]
[*]http://gallery.jvisoft.net
[*]http://forum.jvisoft.net
[/list]

Samalla teimme sähköposteja:
hallitus@jvisoft.net - postia kaikille hallituksen jäsenille
webmaster@jvisoft.net - Sivuston ylläpito
Peliopas
20.08.08 - kirjoittanut Kari Knuuttila
Peliopas julkaistiin jo Korpikärhämien osallistujille, nyt vihdoin sain karttakoordinaattien määrittämisen muutettua samaksi kuin se yhdistyksen kartoissa on.

Joten opas luettavaksi: Peliopas

Sivu: 1234567891011121314151617181920212223242526272829303132