Login

Name:
Password:


Register here

Tapahtumat

Viikkopelit

Yleensä Rikiuksella. Tarkista alla olevista tapahtumista.

  1. La 12.00 ->

Tapahtumakalenteri

Tulevat tapahtumatilm.
Rikius viikkopeli
Lauantai 19.1 klo 12:00
19
Rikius viikkopeli
Lauantai 26.1 klo 12:00
7
Rikius viikkopeli
Lauantai 02.2 klo 12:00
8
Rikius viikkopeli
Lauantai 09.2 klo 12:00
8


PELISÄÄNNÖT

Yhteistyössä

Ajankohtaista

Vuoden 2016 käynnistely
08.01.16 - kirjoittanut Joni Viitala
Ensimmäisenä ja tärkeimpänä asiana: Vuoden 2016 jäsenmaksun takaraja on 31.3.2016, eli kyseiseen päivään mennessä vuotuinen 10€:n jäsenmaksu täytyy olla maksettuna pysyäkseen jäsenenä!

Vuosi on jälleen vaihtunut ja uusi hallitus on astunut kuvioihin. Yhdistyksen syyskokouksessa valittiin puheenjohtajaksi Joni "Federal" Viitala ja sihteeriksi Aku "AQ" Autio. Hallituksen ensimmäisessä kokouksessa valittiin uuteen kokoonpanoon vara-puheenjohtajaksi Lauri "laturi" Mäenpää. Rahastonhoitajaksi Kalle "Repta" Seppälä. Uutena hallituksessa aloittaa Elias "elkoski" Koskiniemi pelitoimintavastaavana. Sami "Ksami" Ristimäki jatkaa pelialuevastaavana. Vastaisuudessa vuokravälineistä huolehtivat laturi ja elkoski. Yhteydenotto vuokratessa laturiin.

Vuosi toi mukanaan muitakin muutoksia: yhdistys luopui perustamisestaan asti mukana olleesta yhteistyökumppanistaan PCB-airsoftista. Tilalle otimme melko uuden tulokkaan kaupparintamalla: Atom Airsoftin. Liike tarjoaa normaalihintaisista tuotteista -5% alennuksen yhdistyksen jäsenille. Tilatessa tulee mainita olevansa Jalasjärvi Airsoft Ry:n jäsen sekä oma jäsennumeronsa. Lisäksi tilatessa tulee lisätä alennuskoodi, joka löytyy hallintapaneelista.

Huonona uutisena yhdistys joutui langettamaan historiansa ensimmäisen kuukauden pelikiellon yhdelle harrastajalle. Offgame-alueella ammuttiin tahallisesti yhtä pelaajaa suojalaseihin pelin ulkopuolisessa tilanteessa. Ritilälaseihin tullut kuula sirpaloitui ja kuulan sirpaleita meni myös silmiin. Tilanteesta seurasi lääkärikäynti, mutta onneksi mitään turvotusta vakavempaa ei tullut. Kyseinen pelitapahtuma ei ollut yhdistyksen järjestämä eikä paikalla ollut yhdistyksen pelinjohtoa, mutta välikohtaus tapahtui yhdistyksen pelialueella ja yhdistys päätti puuttua asiaan.
Milgearilta terveisiä!
05.12.15 - kirjoittanut Joni Viitala
Kiitokset yhteistyöstä kuluneen vuoden aikana!

Meidän puoleltamme haluamme muistaa ja kiittää jäsenkuntaanne nostamalla loppuvuodeksi alennusprosenttinne 10% tasoon.

Huomioittehan myös, että lisäksi loppuvuoden ajan yli 150 euron ostokset toimitetaan asiakkaillemme ilman toimituskuluja!

Jatkamme hyvillä mielin yhdistyksenne kanssa yhteistyötä ensi vuonna ja toivotamme koko työporukkamme puolesta teille rauhallista loppuvuotta ja mitä parhainta Uutta Vuotta 2016!

Lämpimin terveisin,
MilGear Finland
Syyskokouksen 2015 päätökset
08.11.15 - kirjoittanut Aku Autio
Yhdistyksen syyskokouksessa oli läsnä 15 henkilöä, joista äänioikeutettuja 14.

Puheenjohtajana toimi Joni Viitala, sihteerinä Aku Autio, pöytäkirjantarkastajina ja ääntenlaskijoina Kalle Seppälä ja Sami Ristimäki.

Henkilövalinnat

Hallituksen puheenjohtajana vuonna 2016 jatkaa Joni Viitala.
Hallitukseen tulivat valituksi Lauri Mäenpää, Elias Koskiniemi, Kalle Seppälä ja Sami Ristimäki.
Varajäseniksi valittiin Aleksi Turpeinen ja Jarkko Mäkelä.

Päätöksiä ja sääntömuutos

Liittymis- ja jäsenmaksu säilytetään nykyisellään.
Yli 1,6 joulea ampuville airsoft-aseille asetetaan 15 metrin varoetäisyys.

Kiitos kokoukseen osallistuneille!
Pöytäkirja foorumilla.
Syystiedotetta 2015
21.10.15 - kirjoittanut Joni Viitala
Tässä vähän syksyn kuulumisia yhdistyksen suunnalta!

Yhteistyökumppanimme Tradesoft ilmoitti nostavansa jäsenalennuksensa 10%:iin loppuvuoden ajaksi! Jatkossa alennus on 5% aina vuoden alussa, ja se on mahdollista nostaa vuoden aikana 10%:iin keskittämällä ostoja Tradesoftiin. Suurempi alennusprosentti aktivoituu, kun yhdistykselle kertyy myönnettyä alennusta 15 € per jäsen. Ei muuta kuin tilaamaan!

Syksyn aikana on pidetty nyt parit talkootapahtumat pienellä osallistujamäärällä. Katsotaan tullaanko puuhastelemaan vielä lisää tämän vuoden puolella. Osallistujia saisi olla toki enemmänkin. Alue on nyt siivottu sellaiseen kuntoon jossa sen pitäisi pysyäkkin. Jatkossa keskitytään parannustöihin ja rakentamiseen.

Pelaajakysely saatiin suoritettua ja osaa kyselyyn otti 63 harrastajaa. Iso kiitos kaikille osallistuneille! Tuloksia on käyty läpi hallituksen ja pelinjohtajien kesken, kyselyn purku vielä kaikille kiinnostuneille lauantaina 7.11. syyskokouksessa!

Lisäksi vielä maininta paine-ilmalla toimivista aseista, joita Rikiuksellakin on muutamia kertoja näkynyt. Tehorajat näillä aseilla ovat samat kuin sähkötoimisillakin aseilla: 1,6J sarjatoimisille ja 2,25J kertatulta ampuville.
Syyskokous, talkoot ja pelaajakysely!
23.09.15 - kirjoittanut Joni Viitala
Syyskokous lauantaina 7.11.2015 klo. 16:00 Wilholassa

Syyskokous lähestyy ja olisi jälleen tilaisuus päästä vaikuttamaan yhdistyksen asioihin ja hallituksen tulevan vuoden kokoonpanoon! Yhdistyksen jäsenillä äänestysoikeus. Jos löytyy kiinnostusta hallitustyöhön, ota rohkeasti vaikkapa meikäläiseen yhteyttä!

Asialista löytyy tapahtumasta täältä.

Jos on lisättävää kokousaiheiksi, lisäilkää foorumeille!

Syystalkoot sunnuntaina 27.9.2015 klo. 12:00

Tiedossa syysremonttia ja siivoushommia Rikiuksella! Varustukseksi kelin mukainen vaatetus, vettä ja mahdollisesti tarvittavia perustyökaluja (vasara, harava, lapio, harja yms.).

Ohjelmassa mm. alueen siivousta, parantelua ja pientä rakenteluakin. Ilmoittautuminen täällä!

MUISTAKAAS MYÖS PELAAJAKYSELY 4.10. MENNESSÄ!
Tärkeää infoa: pelaajakysely on avattu ja syyskokousasiaa!
08.09.15 - kirjoittanut Aku Autio
Hallituksen elokuun aikana valmistelema pelaajakysely on nyt vastaajia vaille valmis. Kysely on avoinna 4.10. asti ja kysely puretaan syyskokouksessa.

Kysely tulee vaikuttamaan yhdistyksen toimintaan ja tavoitteisiin tulevina vuosina, joten on tärkeää että jokainen yhdistyksen peleissä käyvä harrastaja täyttää kyselyn! Kysely on siis sekä yhdistykseen kuulumattomille että siihen kuuluville.

Kyselyn lopussa voit osallistua arvontaan! Onnekkaalle huppari ja lahjakortti!

Linkki: https://www.webropolsurveys.com/S/4F5D119C3E12F08C.par

Kyselyn ovat laatineet Aku Autio ja Lauri Mäenpää. Mikäli kyselyssä ilmaantuu bugeja, tulee niistä ilmoittaa Akulle.

Syyskokouksen alustavaksi päivämääräksi on päätetty lauantai 24.10., joten nyt on siis hyvä aika tehdä aloitteita kokoukseen ja merkata isoolla tussilla ruksi kalenteriin.

Sivu: 1234567891011121314151617181920212223242526272829