Login

Name:
Password:


Register here

Tapahtumat

Viikkopelit

Yleensä Rikiuksella. Tarkista alla olevista tapahtumista.

  1. La 12.00 ->

Tapahtumakalenteri

Tulevat tapahtumatilm.
Rikius viikkopeli
Lauantai 23.11 klo 12:00
3
Rikius viikkopeli
Lauantai 30.11 klo 12:00
1


PELISÄÄNNÖT

Yhteistyössä

Ajankohtaista

Vaellusretki Seitsemiseen ja kokousasiaa
17.04.16 - kirjoittanut Joni Viitala
Yhdistys järjestää ensimmäistä kertaa yhdistyksen jäsenille suunnatun vaellusretken. Aika on 14.-15.5.2016 ja paikkana Seitsemisen kansallispuisto. Vaellukseen on varattu aikaa koko päivä, eli hammas irvessä ei tarvitse marssia. Vauhti on hitaimman mukaan! Matka puistoon aloitetaan autoin Jalasjärven ABC:n parkkipaikalta lauantaina aamupäivästä.

Itse vaellus alkaa Koverolta kiertäen Seitakierroksen, eli matkan pituus on noin 18,8 kilometriä. Leiripaikana Koverolampi, jonne palataan kierroksen jälkeen. Jos ehditään, voidaan kahvitella luontotuvalla joka on auki klo. 9-16. Koverolammella pystytetään yhdistyksen puolijoukkueteltta, jossa majoittuminen tai vaihtoehtoisesti voi tuoda oman teltan. Yhdistyksen puolesta makkaraa nuotiolla kärvennettäväksi. Henkilökohtaiset varusteet, yms. muun tarpeettoman voi jättää autoille marssin ajaksi ja ottaa mukaan vaikkapa vain pikkurepun juomaa ja matkaevästä varten. Sunnuntaina aamulla vapaaehtoinen lyhyempi marssi lähellä olevilla poluilla, jonka jälkeen majoituksen purku takaisin Jalasjärvelle. Vaellukselle on säävaraus, eli jos keli on huono niin retki perutaan!

Seitsemisen kartta TÄSSÄ.

Noin aikataulua:

Lauantai:
10:00 Lähtö Jalasjärven ABC:ltä Koverolle
12:00 Aloitetaan vaellus ympäri Seitakierrosta
Marssin jälkeen majoittuminen ja makkaranpaisto

Sunnuntai:
10:00 Majoituksen purku ja lähtö takaisin Jalasjärven ABC:lle
12:00 Jalasjärven ABC:llä

Foorumeilla keskusteluketju vaelluksesta.

Muuta asiaa

Kevätkokouksessa paikalla oli 20 yhdistyksen jäsentä. Kokouksen kuumassa perunassa, eli biokuulapakossa päätettiin, että yhdistys suosittelee harrastajia siirtymään biokuulien käyttöön. Elias elkoski Koskiniemi ja Jarno some wan Raja palkittiin vuonna 2015 ahkerimmin pelaamassa käyneinä jäseninä. Yhdistys on nyt hyväksytty myös airsoftin edistämis- ja tukiyhdistys Airedin jäseneksi.

Yhdistyksen kevätkokouksen pöytäkirja on luettavissa TÄÄLLÄ.

Toimintasuunnitelma, talousarvio ja vuosikertomus 2015 FOORUMEILLA.
Siivoustalkoot 3.4.
01.04.16 - kirjoittanut Joni Viitala
Tulevana sunnuntaina 3.4. järjestetään Rikiuksella kuulien siivoustalkoot! Mukaan tarvittavia välineitä esimerkiksi pussilliset ruohonleikkurit, lehtipuhaltimet, imurit, harjat, kihvelit ja reipasta mieltä! Kosaaneja tarvittaisiin myös lumen sulattamiseen jäisiltä/lumisilta kohdilta.

TALKOOT PERUTTU LIIAN VÄHÄISEN KIINNOSTUKSEN VUOKSI ;)
Lisää ohjelmaa keväälle!
23.03.16 - kirjoittanut Joni Viitala
Kevätkokouksen päivälle 2.4. olisi tarjolla isompi annos airsoftin parissa. Päivä alkaa aamulla Rikiuksen parkkipaikalla klo. 11:00 alkavalla kirpparitapahtumalla. Varsinaiset pelit aloitellaan noin klo. 12:30, eli kirpparitapahtumalle on varattu aikaa noin puolitoista tuntia. Kevätkokous alkaa klo. 16:00 ja kokouksen jälkeen jatketaan illanviettoa jäseniltamien merkeissä. Mika ”Mikki” Ojanperä opastaa ja antaa vinkkejä aseiden huollosta ja virittämisestä. Yhdistyksen puolesta tarjolla pientä naposteltavaa. Muuten illan aikana vapaata oleskelua ja jutustelua! Paikkana siis Jalasjärven nuorisotalo Wilhola ja tilaisuus ainoastaan yhdistyksen jäsenille tai jäseniksi liittyville!

17.4. alkavaan pelikouluun on jo avattu ilmoittautuminen! Ei muuta kuin kehittämään omia pelitaitojaan! Ilvesjoella pelaillaan taas tänäkin keväänä erikoisempi peli 16.4.!

Tämän vuoden jäsenmaksujen maksuun on aikaa vielä vähän reilu viikko!
Yhdistyksen huutokauppa 2016
20.03.16 - kirjoittanut Joni Viitala
Yhdistyksen vuoden 2015 aikana löytyneen löytötavaran huutokauppa käynnissä foorumeilla!

TÄSTÄ HUUTOKAUPPAAN!
Kevään ohjelmaa
02.03.16 - kirjoittanut Joni Viitala
Yhdistyksen kevätkokous lähestyy kovasti ja nyt olisi taas aika päästä vaikuttamaan kuluvan vuoden ohjelmaan. Päivä on 2.4.2016 lauantai. Esityslista ja ilmoittautuminen kokoukseen tässä. Foorumeille voi käydä ilmoittelemassa lisäyksiä esityslistaan.

Jäsenille suunnattua ohjelmaa tulossa mm. pelimatka isompaan valtakunnalliseen tapahtumaan, jäseniltamat ja vaellusreissu. Lisäksi yhdistys tulee järjestämään kirpparitapahtuman ja mahdollisuuden osallistua pelikouluun. Lisää tietoa näistä tulossa myöhemmin!

Muistakaas tämän vuoden jäsenmaksu, joka tulee olla maksettuna maaliskuun loppuun mennessä! Maksuohjeet!

PS. Jäsenille kuulatilausta foorumeilla Tradesoftista.
Vuoden 2016 käynnistely
08.01.16 - kirjoittanut Joni Viitala
Ensimmäisenä ja tärkeimpänä asiana: Vuoden 2016 jäsenmaksun takaraja on 31.3.2016, eli kyseiseen päivään mennessä vuotuinen 10€:n jäsenmaksu täytyy olla maksettuna pysyäkseen jäsenenä!

Vuosi on jälleen vaihtunut ja uusi hallitus on astunut kuvioihin. Yhdistyksen syyskokouksessa valittiin puheenjohtajaksi Joni "Federal" Viitala ja sihteeriksi Aku "AQ" Autio. Hallituksen ensimmäisessä kokouksessa valittiin uuteen kokoonpanoon vara-puheenjohtajaksi Lauri "laturi" Mäenpää. Rahastonhoitajaksi Kalle "Repta" Seppälä. Uutena hallituksessa aloittaa Elias "elkoski" Koskiniemi pelitoimintavastaavana. Sami "Ksami" Ristimäki jatkaa pelialuevastaavana. Vastaisuudessa vuokravälineistä huolehtivat laturi ja elkoski. Yhteydenotto vuokratessa laturiin.

Vuosi toi mukanaan muitakin muutoksia: yhdistys luopui perustamisestaan asti mukana olleesta yhteistyökumppanistaan PCB-airsoftista. Tilalle otimme melko uuden tulokkaan kaupparintamalla: Atom Airsoftin. Liike tarjoaa normaalihintaisista tuotteista -5% alennuksen yhdistyksen jäsenille. Tilatessa tulee mainita olevansa Jalasjärvi Airsoft Ry:n jäsen sekä oma jäsennumeronsa. Lisäksi tilatessa tulee lisätä alennuskoodi, joka löytyy hallintapaneelista.

Huonona uutisena yhdistys joutui langettamaan historiansa ensimmäisen kuukauden pelikiellon yhdelle harrastajalle. Offgame-alueella ammuttiin tahallisesti yhtä pelaajaa suojalaseihin pelin ulkopuolisessa tilanteessa. Ritilälaseihin tullut kuula sirpaloitui ja kuulan sirpaleita meni myös silmiin. Tilanteesta seurasi lääkärikäynti, mutta onneksi mitään turvotusta vakavempaa ei tullut. Kyseinen pelitapahtuma ei ollut yhdistyksen järjestämä eikä paikalla ollut yhdistyksen pelinjohtoa, mutta välikohtaus tapahtui yhdistyksen pelialueella ja yhdistys päätti puuttua asiaan.

Sivu: 123456789101112131415161718192021222324252627282930