Login

Name:
Password:


Register here

Tapahtumat

Viikkopelit

Yleensä Rikiuksella. Tarkista alla olevista tapahtumista.

  1. La 12.00 ->

Tapahtumakalenteri

Tulevat tapahtumatilm.
Rikius viikkopeli
Lauantai 21.9 klo 12:00
3
Pelitaidot kuntoon
Sunnuntai 22.9 klo 10:00
2
Rikius viikkopeli
Lauantai 28.9 klo 12:00
0
Rikius viikkopeli
Lauantai 05.10 klo 12:00
0


PELISÄÄNNÖT

Yhteistyössä

Ajankohtaista

Syystiedotetta 2015
21.10.15 - kirjoittanut Joni Viitala
Tässä vähän syksyn kuulumisia yhdistyksen suunnalta!

Yhteistyökumppanimme Tradesoft ilmoitti nostavansa jäsenalennuksensa 10%:iin loppuvuoden ajaksi! Jatkossa alennus on 5% aina vuoden alussa, ja se on mahdollista nostaa vuoden aikana 10%:iin keskittämällä ostoja Tradesoftiin. Suurempi alennusprosentti aktivoituu, kun yhdistykselle kertyy myönnettyä alennusta 15 € per jäsen. Ei muuta kuin tilaamaan!

Syksyn aikana on pidetty nyt parit talkootapahtumat pienellä osallistujamäärällä. Katsotaan tullaanko puuhastelemaan vielä lisää tämän vuoden puolella. Osallistujia saisi olla toki enemmänkin. Alue on nyt siivottu sellaiseen kuntoon jossa sen pitäisi pysyäkkin. Jatkossa keskitytään parannustöihin ja rakentamiseen.

Pelaajakysely saatiin suoritettua ja osaa kyselyyn otti 63 harrastajaa. Iso kiitos kaikille osallistuneille! Tuloksia on käyty läpi hallituksen ja pelinjohtajien kesken, kyselyn purku vielä kaikille kiinnostuneille lauantaina 7.11. syyskokouksessa!

Lisäksi vielä maininta paine-ilmalla toimivista aseista, joita Rikiuksellakin on muutamia kertoja näkynyt. Tehorajat näillä aseilla ovat samat kuin sähkötoimisillakin aseilla: 1,6J sarjatoimisille ja 2,25J kertatulta ampuville.
Syyskokous, talkoot ja pelaajakysely!
23.09.15 - kirjoittanut Joni Viitala
Syyskokous lauantaina 7.11.2015 klo. 16:00 Wilholassa

Syyskokous lähestyy ja olisi jälleen tilaisuus päästä vaikuttamaan yhdistyksen asioihin ja hallituksen tulevan vuoden kokoonpanoon! Yhdistyksen jäsenillä äänestysoikeus. Jos löytyy kiinnostusta hallitustyöhön, ota rohkeasti vaikkapa meikäläiseen yhteyttä!

Asialista löytyy tapahtumasta täältä.

Jos on lisättävää kokousaiheiksi, lisäilkää foorumeille!

Syystalkoot sunnuntaina 27.9.2015 klo. 12:00

Tiedossa syysremonttia ja siivoushommia Rikiuksella! Varustukseksi kelin mukainen vaatetus, vettä ja mahdollisesti tarvittavia perustyökaluja (vasara, harava, lapio, harja yms.).

Ohjelmassa mm. alueen siivousta, parantelua ja pientä rakenteluakin. Ilmoittautuminen täällä!

MUISTAKAAS MYÖS PELAAJAKYSELY 4.10. MENNESSÄ!
Tärkeää infoa: pelaajakysely on avattu ja syyskokousasiaa!
08.09.15 - kirjoittanut Aku Autio
Hallituksen elokuun aikana valmistelema pelaajakysely on nyt vastaajia vaille valmis. Kysely on avoinna 4.10. asti ja kysely puretaan syyskokouksessa.

Kysely tulee vaikuttamaan yhdistyksen toimintaan ja tavoitteisiin tulevina vuosina, joten on tärkeää että jokainen yhdistyksen peleissä käyvä harrastaja täyttää kyselyn! Kysely on siis sekä yhdistykseen kuulumattomille että siihen kuuluville.

Kyselyn lopussa voit osallistua arvontaan! Onnekkaalle huppari ja lahjakortti!

Linkki: https://www.webropolsurveys.com/S/4F5D119C3E12F08C.par

Kyselyn ovat laatineet Aku Autio ja Lauri Mäenpää. Mikäli kyselyssä ilmaantuu bugeja, tulee niistä ilmoittaa Akulle.

Syyskokouksen alustavaksi päivämääräksi on päätetty lauantai 24.10., joten nyt on siis hyvä aika tehdä aloitteita kokoukseen ja merkata isoolla tussilla ruksi kalenteriin.
Isompia pelejä kesän mittaan
24.06.15 - kirjoittanut Lauri Mäenpää
Kesäinen tervehdys!

Nyt olisi isompia pelejä tarjolla, niin omasta takaa kuin muualtakin.

Operaatio Elonkorjuu

29.8 Pelataan Kiimakalliolla Gustaan isännöimä isompi peli, mitä on myös mainostettu valtakunnallisesti Pelikalenterissa. Lisätietoa pelistä löytyy tapahtumakalenterista sekä foorumilta. Ilmoittautuminen tapahtuu Kuulaportin kautta.


Invaasio 2015

Pomarkussa pelataan 25.7.2015 Invaasio 2015- peli viimevuoden tapaan. Tarkoituksena olisi kasata kokonainen joukkue, tai ainakin ryhmä, tai ryhmiä edustamaan JVI-softia.

Mikäli kiinnostuit, ilmoittaudu pikimmiten joukkoon mukaan foorumilta löytyviä ohjeita hyödyntäen: http://forum.jvisoft.net/viewtopic.php?f=34&t=3368 .
Foorumilta löytyvät ilmoittautumisohjeet tarkoitettu vain yhdistyksen jäsenille.**HOX. Molempiin peleihin ilmoittaudutaan Kuulaportti-sivuston kautta, joten kannattaa nyt viimeistään tehdä tunnukset kyseiseen palveluun. Linkki Kuulaporttiin: https://kuulaportti.fi/
Kevättä 2015
13.04.15 - kirjoittanut Joni Viitala
Kesää kohti ollaan menossa ja toimintaa on edelleen luvassa!

Kevätkokous

Yhdistyksen kevätkokous pidettiin lauantaina 11.4., paikalla oli 10 jäsentä. Kokouksessa päätettiin tehdä tarkennus sääntöihin asettamalla yli 1,6 joulea ampuville aseille 10m varoetäisyys. Eli käytännössä tätä tehokkaammilla aseilla ei saa enää ampua esim. sisätiloissa. Ulos ja sisälle saa ampua, mutta etäisyyttä kohteeseen on oltava vähintään 10 metriä.

Samassa tilaisuudessa palkittiin Janne Mannila aktiivisuudestaan liittyen päätalon suunniteltua purkuoperaatiota vastaan, sekä Toni Säynäjoki vuoden 2014 aktiivisimmin peleissä käyvänä jäsenenä.

Pöytäkirja luettavissa foorumeilta.

Kevätretki

Sunnuntaina 12.4. käytiin yhdistyksen kevätretkellä Parolan Panssarimuseossa ja yhteistyökumppanimme Supernovan liikkeessä. Kolmen tunnin kierroksella meillä oli oppaana erittäin kokenut panssariupseeri. Kaikin puolin mielenkiintoinen kohde, vieläpä ilmiömäisellä opastuksella! Mukaan reissuun saatiin 12 jäsentä, eli muutamalle olisi ollut vielä tilaa!

Kuvia reissusta galleriassa.

Huutokauppaa

Vuoden 2014 löytötavaroiden huutokauppaa pääsee käymään foorumeilla.

Muuta

Muuta kevään toimintaa luvassa vielä marssin muodossa 18.4. tapahtumakalenterissa.

Tulossa myös kevään mettäpeli!

Aktiivista kevään jatkoa harrastajille ja ennen kaikkea jäsenille!
Muutoksia pelisääntöihin!
01.04.15 - kirjoittanut Joni Viitala
Uuden 1.4.2015 voimaan astuneen lakisäädöksen vuoksi kaikki maastokuvioiset puvut on kielletty niin airsoft-, kuin yleisessäkin käytössä. Huhtikuusta lähtien siis kaikki maastopuvut on kielletty kaikissa yhdistyksen järjestämissä tapahtumissa! Hallitus suosittelee käytettäväksi verkkapukuja tulevissa pelitapahtumissaan!

Sivu: 123456789101112131415161718192021222324252627282930