Login

Name:
Password:


Register here

Tapahtumat

Viikkopelit

Yleensä Rikiuksella. Tarkista alla olevista tapahtumista.

  1. La 12.00 ->

Tapahtumakalenteri

Tulevat tapahtumatilm.


PELISÄÄNNÖT

Yhteistyössä

Ajankohtaista

Syyskokous lauantaina 29.10.2016
27.09.16 - kirjoittanut Joni Viitala
Yhdistyksen syyskokous olisi jälleen tulossa ja yhdistys hakee jälleen uusia aktiiveja hallitustehtäviin vuodelle 2017. Kokous pelien jälkeen lauantaina 29.10.. Kokouksessa yhdistyksen jäsenillä äänestysoikeus. Jos löytyy kiinnostusta hallitustyöhön, ota rohkeasti vaikkapa meikäläiseen yhteyttä joni.viitala ät jvisoft.net!

Aika: Lauantaina 29.10.2016 klo. 16:00 alkaen
Paikka: Nuorisotalo Wilhola, Keskustie 29, Jalasjärvi

Esityslista:

1§ Kokouksen avaus

2§ Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja kaksi ääntenlaskijaa

3§ Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

4§ Hyväksytään kokouksen työjärjestys

5§ Valitaan hallituksen puheenjohtaja ja muut jäsenet

6§ Valitaan yksi tai kaksi toiminnantarkastajaa ja heille varatoiminnantarkastajat

7§ Vahvistetaan liittymis- ja jäsenmaksun suuruus seuraavalle kalenterivuodelle

8§ Pelaajakato yhdistyksen tapahtumissa

9§ Paineilma-aseet yhdistyksen peleissä

10§ MMETA

11§ Kokouksen päättäminen

Tilaisuudessa kahvi- ja nisutarjoilu!

Tervetuloa!

Jos on lisättävää kokousaiheiksi, lisäilkää foorumeilla TÄNNE!
Tulevia tapahtumia ja korjausta välinevuokriin.
24.08.16 - kirjoittanut Lauri Mäenpää
Tarjolla olisi kuun vaihteen jälkeen (3.9) sisseilyhenkinen 24 h kestävä Mettäpartio 2016 -peli Vuohiluoman pelialueella. Eli metsässä samoilua partio koossa erinäisten tehtävien kera kellon ympäri! Ikäraja K16.

Seuraavana viikonloppuna 10.9. järjestetään Syyskirppis 2016 -tapahtuma Rikiuksen parkkipaikalla ennen viikkopelejä. Paikalle voi tulla kauppaamaan tarpeetonta tavaraa, tai ostamaan sitä muilta, tai sekä että. Myynnissä myös yhdistystuotteita, kuten lippiksiä ja huppareita yms. Huomaa myöhempi pelien aloitusaika!

Molemmista tapahtumista lisäinfoa tapahtumakalenterista ja foorumilta!Toisena asiana tapahtumakalenterien tapahtumissa on meikäläisen sähköpostiosoite ollut väärin jonkun aikaa pelivälinevuokriin liittyen. Osoite nyt korjattu, eli jos et ole saanut yhteyttä niin on johtunut väärästä osoitteesta. Eli välinevuorkissa ensisijaisesti yhteys Lauri "laturi" Mäenpääseen sähköpostilla (lauri5_1 (ät) hotmail.com) tai Elias "Elkoski" Koskiniemeen viikottain ennen perjantaita.
Vaellusretki Seitsemiseen ja kokousasiaa
17.04.16 - kirjoittanut Joni Viitala
Yhdistys järjestää ensimmäistä kertaa yhdistyksen jäsenille suunnatun vaellusretken. Aika on 14.-15.5.2016 ja paikkana Seitsemisen kansallispuisto. Vaellukseen on varattu aikaa koko päivä, eli hammas irvessä ei tarvitse marssia. Vauhti on hitaimman mukaan! Matka puistoon aloitetaan autoin Jalasjärven ABC:n parkkipaikalta lauantaina aamupäivästä.

Itse vaellus alkaa Koverolta kiertäen Seitakierroksen, eli matkan pituus on noin 18,8 kilometriä. Leiripaikana Koverolampi, jonne palataan kierroksen jälkeen. Jos ehditään, voidaan kahvitella luontotuvalla joka on auki klo. 9-16. Koverolammella pystytetään yhdistyksen puolijoukkueteltta, jossa majoittuminen tai vaihtoehtoisesti voi tuoda oman teltan. Yhdistyksen puolesta makkaraa nuotiolla kärvennettäväksi. Henkilökohtaiset varusteet, yms. muun tarpeettoman voi jättää autoille marssin ajaksi ja ottaa mukaan vaikkapa vain pikkurepun juomaa ja matkaevästä varten. Sunnuntaina aamulla vapaaehtoinen lyhyempi marssi lähellä olevilla poluilla, jonka jälkeen majoituksen purku takaisin Jalasjärvelle. Vaellukselle on säävaraus, eli jos keli on huono niin retki perutaan!

Seitsemisen kartta TÄSSÄ.

Noin aikataulua:

Lauantai:
10:00 Lähtö Jalasjärven ABC:ltä Koverolle
12:00 Aloitetaan vaellus ympäri Seitakierrosta
Marssin jälkeen majoittuminen ja makkaranpaisto

Sunnuntai:
10:00 Majoituksen purku ja lähtö takaisin Jalasjärven ABC:lle
12:00 Jalasjärven ABC:llä

Foorumeilla keskusteluketju vaelluksesta.

Muuta asiaa

Kevätkokouksessa paikalla oli 20 yhdistyksen jäsentä. Kokouksen kuumassa perunassa, eli biokuulapakossa päätettiin, että yhdistys suosittelee harrastajia siirtymään biokuulien käyttöön. Elias elkoski Koskiniemi ja Jarno some wan Raja palkittiin vuonna 2015 ahkerimmin pelaamassa käyneinä jäseninä. Yhdistys on nyt hyväksytty myös airsoftin edistämis- ja tukiyhdistys Airedin jäseneksi.

Yhdistyksen kevätkokouksen pöytäkirja on luettavissa TÄÄLLÄ.

Toimintasuunnitelma, talousarvio ja vuosikertomus 2015 FOORUMEILLA.
Siivoustalkoot 3.4.
01.04.16 - kirjoittanut Joni Viitala
Tulevana sunnuntaina 3.4. järjestetään Rikiuksella kuulien siivoustalkoot! Mukaan tarvittavia välineitä esimerkiksi pussilliset ruohonleikkurit, lehtipuhaltimet, imurit, harjat, kihvelit ja reipasta mieltä! Kosaaneja tarvittaisiin myös lumen sulattamiseen jäisiltä/lumisilta kohdilta.

TALKOOT PERUTTU LIIAN VÄHÄISEN KIINNOSTUKSEN VUOKSI ;)
Lisää ohjelmaa keväälle!
23.03.16 - kirjoittanut Joni Viitala
Kevätkokouksen päivälle 2.4. olisi tarjolla isompi annos airsoftin parissa. Päivä alkaa aamulla Rikiuksen parkkipaikalla klo. 11:00 alkavalla kirpparitapahtumalla. Varsinaiset pelit aloitellaan noin klo. 12:30, eli kirpparitapahtumalle on varattu aikaa noin puolitoista tuntia. Kevätkokous alkaa klo. 16:00 ja kokouksen jälkeen jatketaan illanviettoa jäseniltamien merkeissä. Mika ”Mikki” Ojanperä opastaa ja antaa vinkkejä aseiden huollosta ja virittämisestä. Yhdistyksen puolesta tarjolla pientä naposteltavaa. Muuten illan aikana vapaata oleskelua ja jutustelua! Paikkana siis Jalasjärven nuorisotalo Wilhola ja tilaisuus ainoastaan yhdistyksen jäsenille tai jäseniksi liittyville!

17.4. alkavaan pelikouluun on jo avattu ilmoittautuminen! Ei muuta kuin kehittämään omia pelitaitojaan! Ilvesjoella pelaillaan taas tänäkin keväänä erikoisempi peli 16.4.!

Tämän vuoden jäsenmaksujen maksuun on aikaa vielä vähän reilu viikko!
Yhdistyksen huutokauppa 2016
20.03.16 - kirjoittanut Joni Viitala
Yhdistyksen vuoden 2015 aikana löytyneen löytötavaran huutokauppa käynnissä foorumeilla!

TÄSTÄ HUUTOKAUPPAAN!

Sivu: 1234567891011121314151617181920212223242526272829303132