Login

Name:
Password:


Register here

Tapahtumat

Viikkopelit

Yleensä Rikiuksella. Tarkista alla olevista tapahtumista.

  1. La 12.00 ->

Tapahtumakalenteri

Tulevat tapahtumatilm.
Rikius viikkopeli
Lauantai 21.9 klo 12:00
3
Pelitaidot kuntoon
Sunnuntai 22.9 klo 10:00
2
Rikius viikkopeli
Lauantai 28.9 klo 12:00
0
Rikius viikkopeli
Lauantai 05.10 klo 12:00
0


PELISÄÄNNÖT

Yhteistyössä

Ajankohtaista

Yhdistyksen vuoden 2011 jäsenmaksut.
30.03.11 - kirjoittanut Janne Mannila
Vuoden 2010 jäsenmaksun maksaneiden jäsenien tämän vuoden jäsenmaksun takaraja on 10.4.2011.

Mikäli haluat jatkossakin olla Jalasjärvi Airsoft Ry:n jäsen ja hyödyntää yhdistyksen jäsenilleen neuvottelemat edut, pitää sinun maksaa 8€:n suuruinen jäsenmaksu määräpäivään mennessä.
Jäsenyys päättyy, mikäli jäsenmaksua ei määräpäivään mennessä ole suoritettu yhdistyksen tilille.

Vain jäsenet voivat osallistua yhdistyksen järjestämiin kimppatilauksiin. Jäsenille on myös ollut alennettu osallistumismaksu yhdistyksen järjestämiin maksullisiin pelitapahtumiin ja retkille. Jäsenet saavat ostaa yhdistys tuotteita esim. hihamerkkejä ja hihanauhoja muita edullisemmi.

Kannattaa huomioida, että jos jäsenyyden päästää raukeamaan ja haluaakin uudelleen jäseneksi, tulee silloin maksettavaksi normaalin jäsenmaksun lisäksi vuosikokouksen vahvistama liittymismaksu.

Jäsenmaksu maksetaan yhdistyksen Säästöpankin tilille 447300-170720, käyttäen joko jäsennumeroa viittenä, tai kirjoittamalla maksun viestikenttään jäsenen nimi ja maininta vuoden 2011 jäsenmaksusta.

-Yhdistyksen rahastonhoitaja, Janne Mannila
Päivitystä vuokra-aseisiin
27.03.11 - kirjoittanut Joni Viitala
Yhdistys päivitti arsenaaliaan, johon kuuluu nyt kolme laadukasta Jing Gongin G36C -asetta, sekä vanha tuttu Tokyo Maruin P90TR. Aseiden toiminnasta vastaavat tehokkaat lipo-akut. Silmäsuojainten valikoima on myös entistä laajempi. Harrastusta voi siis helposti lähteä kokeilemaan neljänkin hengen porukalla!

Kuvat yhdistyksen aseista ja silmäsuojaimista päivitellään osoitteeseen: http://www.jvisoft.net/toiminta.php

Aseiden vuokralle antamisesta vastaa Federal. Vuokrasetti suojalaseineen kannattaa varata hyvissä ajoin lähettämällä sähköpostia osoitteeseen joni.viitala@jvisoft.net tai soittamalla/lähettämällä viesti numeroon 0505529290!

Vuokrahinta pelipäiväksi:
- Yhdistyksen jäsenet: 5€
- Muut: 10€
Yhdistyksen huutokauppa!
20.03.11 - kirjoittanut Joni Viitala
Yhdistys huutokauppaa viime vuosina kasaantunutta löytötavaraa joiden perään kukaan ei ole kysellyt. Kaupattavana myös yhdistyksen pari rikkinäistä asetta!

Lisää tietoa foorumeilta.
Yhdistyksen tilinumero muuttui!
18.03.11 - kirjoittanut Janne Mannila
Yhdistyksen pankki ja tilinumero muuttui.
Yhdistyksen nykyinen pankki on Parkanon Säästöpankki ja tilinumero pankkiin on 447300-170720.

Vanha pankkiyhteys toimii vielä tämän kuukauden loppuun asti, mutta yhdistyksen varojen säästämiseksi kehoitan kaikkia maksamaan esimerkiksi jäsenmaksunsa uudelle tilille.

Vuoden 2011 jäsenmaksuja on maksanut vasta vajaat 40 henkeä, aika monella maksu on siis vielä hoitamatta.
Muistattehan, että vain jäsenet ovat oikeutettuja yhdistyksen neuvottelemiin alennuksiin ja osallistumaan yhdistyksen järjestämiin kimppatilauskiin.

-Yhdistyksen rahastonhoitaja, Janne Mannila
Uusi yhteistyökumppani: SuperNova
11.03.11 - kirjoittanut Joni Viitala
a user uploaded image
Yhdistys on saanut jälleen uuden yhteistyökumppanin!

Tässä kauppiaan terveiset:

"Smart Guard Systems Oy:n "EräTurva"-myymälän normaalihintaisista tuotteista alennus on 20%. Valitse haluamasi tuotteet supernova.fi verkkokaupan valikoimista ja tiedustele saatavuus ja hinta postikuluineen sähköpostitse liikkeestä.

Liikkeen kautta on myös mahdollisuus tilata osa Varustelekan tai Operator:in valikoimista (Operatorilta vain Source, Alta ja Tru-Spec tuotemerkit). Sovi asiasta tällöin aina liikkeen kanssa tapauskohtaisesti sähköpostitse osoitteeseen info@smartguard.fi ja varaudu pidempään toimitusaikaan. Muista mainita yhdistyksen jäsennumerosi asioidessasi sähköpostitse tai paikanpäällä liikkeessä."

Tilausohjeita vielä kumppanit -sivulla. Myös yhdistyksen kimppatilaukseen on mahdollista osallistua!
Kauden 2011 hallitus ja muuta tiedotettavaa!
10.03.11 - kirjoittanut Joni Viitala
Kausi 2011 on pyörähtänyt käyntiin ja kovaa vauhtia ollaan jo menossa kohti kevättä. Muistakaahan maksaa tämän kauden jäsenmaksunne jäsenetujen säilymiseksi! Uudet jäsenet ovat tervetulleita ja liittymään pääsee kätevästi liity-sivulta. Samaiselta sivulta löydät myös jäsenetumme!

Hallitus on jälleen kokenut muodonmuutoksen, ja uusiakin naamoja pääsee pällistelemään yhdistys-sivulta. Pelinjohtajat ja kimppatilausten vetäjät löytyvät tuttuun tapaan sivun alareunasta. Vuokra-aseista vastaa Federal. Vuokravälineet tulevat myös saamaan pientä päivitystä kevään aikana. Yhdistyksen T-paita tilaukseenkin ehtii vielä mukaan! Yhdistyksen lippalakeistakin tulee vihdoin totta tämän kevään aikana!

Jalasjärvi Airsoft Ry toivottaa aktiivista harrastusvuotta niin vanhoille kuin uusillekkin harrastajille!

- Puheenjohtaja, Joni Viitala

Sivu: 123456789101112131415161718192021222324252627282930