Jalasjärvi Airsoft Ry

Jäsenmaksut ja vuoden ohjelmaa

Uusi vuosi pyörähti käyntiin ja jäsenmaksuja taas keräillään alkaneen vuoden jäsenyydelle. Jäsenmaksun suuruus on 10€, joka maksetaan yhdistyksen tilille FI9044730010070720 , Oma Sp. Laita viestiksi jäsenen etu- ja sukunimi. Jäsenmaksujen takaraja on 28.2.2023, jonka jälkeen maksamattomat poistetaan jäsenlistoilta. Viime marras-joulukuussa liittyneiden jäsenmaksu kattaa tämänkin vuoden, joten he ovat pelinjohtajat ja kunniajäsen mukaan lukien vapautettuja jäsenmaksuista. Ohjeet jäsenmaksun maksamiseksi löydät myös ”jäsenet”-välilehdeltä.

*Jäsenenä tuet ennen kaikkea paikallista airsoft-toimintaa ja pystyt hyötymään jäseneduistakin! Yhdistyksen myötä pystymme kehittämään pelialuettamme, hommailemaan pelimateriaaleja, ylläpitämään nettisivuja, ja olemaan näkyvillä, sekä edustamaan lajia että pelimahdollisuuksia alueellamme.*

Tulevalle vuodelle hallitus suunnitteli 9.1.2023 pidetyssä kokouksessaan kalenteriin järjestettäväksi edellisvuoden tapaan isompia/erikoisempia pelejä, sekä myös jäsenretken sijoittuen kevätkaudelle. Tavoitteeksi hallitus otti myös tehtäväksi saada pienempiä tapahtumia aiempaa enempi kalenteriin, kuten toiminta-ammuntaa, pieniä turnauspelejä, sekä mahdollisia pientä patikkaretkeä. Jäsenenä saa rahallista etua isompien pelien osallistumismaksuista, sekä pääsee osallistumaan jäsenille tarkoitettuun ohjelmaan.