Jalasjärvi Airsoft Ry

Kesän ohjelmaa

Kesäkausi on alkanut ja tapahtumaa pukkaa. Yhdistyksen porukkaa osallistuu kesä-heinäkuun vaihteessa Ruotsissa järjestettävään Berget-tapahtumaan noin kymmenen henkilön vahvuinen osasto. Yhdistys tukee reissua kalustollisesti, mm. PJ-teltoin. Peliä on jouduttu koronan takia lykkäämään pari vuotta, mutta nyt vihdoin ja viimein tapahtuma on taas toteutumassa.

Yhdistys tukee myös Juupajoella 3-6.8.2022 Ehasan järjestämään TSTOS22-pelitapahtumaan osallistuvia jäseniään kimppakyydein ja pelimateriaalilla, sekä kalustolla. Yhdistyksen pääjoukko pelaa osana KYRÖ-komppaniaa edellisvuosien tapaan. Mikäli olet innostunut liittymään osaksi tehtäväkeskeistä, milsim-tyylisesti pelaavaa porukkaa, niin kiinnostuksen voi ilmoittaa jäsenien whatsapissa, tai foorumi-ketjussa (https://forum.jvisoft.net/viewtopic.php?p=21551#p21551) tai foorumin yv:nä käyttäjälle ”Repta”.

Mettäpeli mallia 2022 järjestetään loppukesästä Ilvesjoen yhteismetsän pelialueella 20-21.8.2022. Tarkoituksena taas 2-5 hlö partioittain keräillä piste-kalikoita metsästä ja mittelöidä muita partioita vastaan. Ilmoittautuminen tapahtumaan aukeaa lähiaikoina. Eli lisätkää päivämäärä kalenteriin!