Jalasjärvi Airsoft Ry

Kevään kaupusteluita ja palkitsemisia

Yhdistetty kevätkokous-, kirpputori-, ja pelipäivä pidettiin viime lauantaina. Kirpputorin yhteydessä järjestettiin myös huutokauppa, jossa kaupattiin löytötavaroita, sekä ylijäämää. Paikalla oli myös makkaratarjoilu.

Pelipäivän jälkeen pidettiin kevätkokous ABC:llä. Paikalla oli seitsemän yhdistyksen jäsentä. Hallituksen esityksen mukaan nimettiin Joni Viitala yhdistyksen kunniajäseneksi, standaarin ja kunniakirjan kera. Joni on ansioitunut tehden pitkään työtä yhdistyksen hyväksi, muun muassa kehittämällä yhdistystä, järjestämällä pelitoimintaa, sekä tuomalla yhdistystä kaiken kansan tietouteen mm. erilaisissa paikallisissa harrastustapahtumissa, sekä toimimalla pitkään yhdistyksen puheenjohtajan tehtävissä.

Lisäksi kokouksessa hyväksyttiin yhdistyksen toimintaa tukeva Tradesoftin yhteistyötarjous vuodelle 2023. Kokouksessa päivitettiin myös pelisäännöt, viilaten muutamia kohtia ja tehden selvennyksiä. Uudet säännöt päivitetty nettisivuille. Kokouksen pöytäkirja liitteineen ilmestyy lähiaikoina nettisivujen asiakirjat-välilehdelle.