Jalasjärvi Airsoft Ry

Kevätkokous + kirppari

23.3.2024 järjestetään totuttuun tapaan yhdistetty viikopeli-, kirppari- ja kokouspäivä. Klo 11 päivä alkaa peräkonttikirppiksellä Rikiuksen parkkipaikalla, jossa myös yhdistyksen koju, jossa tarjolla yhdistystuotteita, sekä uusille jäsenille mahdollisuus liittyä nopealla aikataululla jäseneksi. Klo 12 pidetään löytötavarahuutokauppa ja klo 12:30 jatketaan viikkopeleillä. Klo 16:30 Jalasjärven keskustassa nuorisotalo Wilholassa pidetään kevätkokous. Kokouksessa käydään läpi mm. edellisvuoden ohjelmaa tilastoineen, sekä kerrotaan kuluvan vuoden suunnitelmista. Lisäksi pohditaan myös Rikiuksen pelialueen tulevaisuutta ja kehittämistä.

Kevätkokouksen esityslista:

1§ Kokouksen avaus
2§ Valitaan kokouksen puheenjohtaja, sihteeri, kaksi pöytäkirjantarkastajaa ja tarvittaessa kaksi ääntenlaskijaa
3§ Todetaan kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus
4§ Hyväksytään kokouksen työjärjestys
5§ Esitetään tilinpäätös, vuosikertomus ja toiminnantarkastajan lausunto
6§ Päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille
7§ Vahvistetaan toimintasuunnitelma, sekä tulo- ja menoarvio
8§ Vuoden tulevat tapahtumat
9§ Rikiuksen kehitys vuonna 2024
10§ Uusien jäsenien hyväksyminen
11§ Muut esille tulleet asiat
12§ Kokouksen päättäminen

Kokouksessa nisu- ja kaffitarjoilu! Eli tervetuloa paikalle kuuntelemaan yhdistyksen ajankohtaisia asioita! Myös ei-jäsenet ovat tervetulleita kokoukseen, mutta heillä ei ole äänioikeutta.

Mikäli jäsenistöllä tulee esiin kokouksessa käsiteltäväksi haluttavia asioita, tulee näistä olla yhteydessä yhdistyksen hallitukseen hyvissä ajoin.

Tälle vuodelle jäsenedut ovat muuten pysymässä samoina, mutta uutena etuna Tradesoft alkaa myöntämään 5% alennuksia jäseniemme äänestyksen tulosten mukaisesti airsoft-aseista, viritysosista, sekä kantolaitteista (tst-vyöt, -liivit, chest rigit, reput).**