Jalasjärvi Airsoft Ry

Kiimakallio

Kiimakallion alue on saatu käyttöön paikallisilta maanomistajilta: Kannonlahti Antti, Ala-aho Seppo sekä Kannonlahti Erkki. Alue on kooltaan noin 600m x 1300m eli 78 hehtaaria. Kiimakalliolla pelataan ainoastaan Jalasjärvi Airsoft Ry:n pelinjohtajien ohjaamana, sinne ei siis saa mennä ominpäin pelaamaan.

Alueella on suopohjaista ojitettua mäntymetsää. Hiekkakuoppia joista on ajettu hietaa, mutta nykyään osittain pienen kuusikon vallassa. Hiekkakuoppien alueella sijaitsee myös muutamia varastorakennuksia. Varsinaisen Kiimakallion alueella on suurilohkareista kalliomaastoa sekä sopivasti korkeuseroja. Alue on siis erittäin vaihteleva ja haastava!

Alueen käyttö

Aluetta voidaan käyttää vain Jalasjärvi Airsoft Ry:n toimesta siten, että paikalla on joku pelinjohtajista vetämässä pelejä.

Ehtoja alueenkäytölle

  • Lähellä sijaitsevan maatalon lähelle ei tule mennä.
  • Avotulen teko kielletty.
  • Roskaaminen / ympäristön tuhoaminen kielletty.

Varoituksia

Pelialueella kulkee yleisiä teitä joita ei tule käyttää. Myös hiekkakuoppien läpi menevällä uralla on välillä liikennettä jota ei oikein voida sulkea pois.

Alueen kartta

Pelialueen kartta:

Pelialueen rajat

Alue jolle luvat on kysytty on merkittynä karttaan punaisella, sitä ei kuitenkaan käytetä kokonaisuudessaan pelialueena. Pelialuetta tarkennetaan myöhemmin.

Ajo-ohjeet

Kiimakallio sijaitsee noin 6km päässä Jalasjärven keskustasta ja Rikiukselta. Tie alueelle on kokonaisuudessaan sorapintainen.

Tiemestarin tieltä käännytään Kärjenmäentielle jota ajetaan suoraan kunnes saavutaan itse pelialueella, jossa tie nousee notkonpohjalta ja kääntyy samalla kohtuullisen jyrkästi oikealle. Heti tämän jälkeen tulee vastaan y-risteys josta käännytään oikealle. Autot jätetään muutaman sadan metrin päästä vasemmallapuolella tietä olevalle hiekkakentälle.