Jalasjärvi Airsoft Ry

Nettisivut uudistuvat lähiaikoina

Tämän vuoden aikana on yhdistyksellemme suunniteltu uusia nykyaikaisempia nettisivuja vanhojen hyvin palvelleiden tilalle, mm. tietoturvallisuuden ja päivitettävyyden parantamiseksi.

Sivujen vaihto uusiin tapahtuu lähipäivien aikana, joten muutosten aikana sivut voivat olla hetkittäin pois käytöstä. Yhdistys tiedoittaa mahdollisten katkosten aikana toiminnasta jäsenien Whatsapp-kanavalla, sekä Facebook-sivulla.

Uusien sivujen myötä myös ilmoittautuminen tapahtumiin muuttuu niin, että jatkossa ilmoittautuminen tapahtuu nimenhuuto.com-sivuston kautta, johon tapahtumat lisätään. Uusille sivuille tulee linkit ja upotetut kalenterit tapahtumista.

Muutosta odotellessa voi käydä jo rekisteröitymässä nimenhuuto-sivustolle käyttäjäksi. Rekisteröityminen on helppoa, sillä normaalin rekisteröitymisen lisäksi sivustolle voi kirjautua myös facebook-tunnuksilla. Jalasjärvi airsoftin nimenhuuto-sivu löytyy näinollen osoitteesta: https://jvisoft.nimenhuuto.com/ ja suora liittymislinkki: https://jvisoft.nimenhuuto.com/public_join

Vanhojen sivujen historiaa ja ajatuksia sivuista:
Vanhat sivut on luotu Kari ”Gary” Knuuttilan toimesta aikojen alussa, vuonna 2007. Sivut ovat erittäin monipuoliset ja sivut ovat palvelleet erinomaisesti, hyvin toimivina nettisivuina, jotka ovat olleet vertaansa vailla. Sanottakoon näitä vaikka parhaimmiksi airsoft-yhdistyksen sivuista koko suomessa :).

Pelinjohtajien ja hallitusten jäsenten on ollut helppo lisätä tapahtumia ja uutisia sivuille, ja sivut ovat toimineet myös käyttäjärekisterinä, sekä eräänlaisena somen alkuasteena pelaajaprofiileineen Jalasjärvellä käyvien softaajien kesken. Nettisivut ovat tarjoilleet myös tilastot pelaajien aktiivisuudesta esitettäväksi, esim. kokouksiin ja kunnallisille tahoille, ja ompa aktiivisuudesta voinut kisaillakin aktiivisuuspisteiden muodossa.

Myöskin sivun ulkonäkö on pysynyt samana, ja se on luonnut rutiinia käyttämiseen, eikä turhia päivityksiä ole tehty. Kunnioittaen vanhoja sivuja ja mahdollisimman saman tunnelman luomiseksi myös uusilla sivuilla värimaailma muistuttaa vanhoja :D.

Tosiaan, valitettavasti nykyiset sivut alkavat vaan jäädä ajassa jälkeen, ja tietoturvallisuus asioita, sekä päivitettävyys-ongelmia on ilmennyt jo jonkin aikaa, joten nyt on vaan pakko siirtyä ajassa eteenpäin uusien sivujen turvin.

Ottakaamme siis uutena haasteena vastaan uudet sivut, ja koitetaan pistää ilmoittautuminenkin taas toimimaan yhtä hyvin, kuin se on toiminut tähänkin asti, vaikka systeemi muuttuukin.

Kiitos vanhat sivut, ja kiitos Karille hyvästä työstä!

t. Lauri Mäenpää, hallituksen pj.

ps. Kysymyksiin uusista sivuista vastaa allekirjoittanut. Myös ohjausta käyttöön saa pyydettäessä!