Jalasjärvi Airsoft Ry

Pelinjohtajaksi?

Haluatko pitää omia pelejä Jalasjärvi Airsoft ry:n peleissä?
Haluatko vaikuttaa siihen mitä Jalasjärvellä pelataan?

Lähde mukaan pelinjohtajaksi!

Odotamme pelinjohtajalta aktiivisuutta, esimerkillistä toimintaa, vastuunottokykyä ja oikeudenmukaisuutta. Hyvä pelinjohtaja myös hallitsee säännöt ja opastaa pelaajia.

  • Pelinjohtajan ei tarvitse tehdä ”töitään” yksin vaan häntä avustavat yhdistyksen muut pelinjohtajat.
  • Pelinjohtajana pääset ilmaiseksi Jalasjärvi Airsoft ry:n järjestämiin maksullisiin tapahtumiin!
  • Yhdistyksen vuokra-ase lainattavissa veloituksetta, mikäli ei vuokra käytössä. Ei sisällä kuulia, eikä ”joka viikonloppuista” lainailua.
  • Pelinjohtajana opit taitoja joista on varmasti hyötyä myös myöhemmin mm. organisointia, suunnittelua ja esiintymistä.

Miten?

Tapa 1: Nappaa jotain nykyistä pelinjohtajaa hihasta ja kerro kiinnostuksestasi. Voit toimia aluksi avustavana kokelaana, jolloin hoidat pelaajia pelikentälle, valmistelet pelien tavaroita ja mahdollisesti vedät jonkin pelin päivän kuluessa. Näin opit pikku hiljaa useamman pelipäivän aikana jipot joilla voit vetää kokonaisen oman pelipäivän.

Tapa 2: Tee suunnitelma pelipäivästä, ilmoita halukkuudestasi jollekkin pelinjohtajista ja anna suunnitelma hänelle. Jos pelinjohtaja hyväksyy pelipäivän suunnitelman, saat pitää oman pelipäiväsi pelinjohtajana siten, että varsinainen pelinjohtaja toimii mukanasi avustajana.

Pelinjohtajaksi hyväksyminen

  • Pelinjohtajaksi hyväksymiseen vaaditaan vähintään yksi täysin yksin suunniteltu ja vedetty pelipäivä. Jokin vanha pelinjohtaja toimii avustajana ja valvojana taustalla ja vastaa loppukädessä pelipäivästä.
  • Hallitus hyväksyy kokouksessaan uudet pelinjohtajat jonkin/joidenkin vanhojen pelinjohtajien suosituksesta.

Ennen kuin haet pelinjohtajaksi, kannattaa tsekata Pelinjohdonopas!

Pelinjohtajiin voit ottaa yhteyttä peleissä, foorumilla tai vaikka sähköpostilla Nykyiset pelinjohtajat löydät yhdistys sivulta aivan lopusta.