Jalasjärvi Airsoft Ry

Syyskokous ja kirpparitapahtuma pidetty

Kirpparitapahtuma ja syyskokous pidettiin eilen pelipäivän molemmin puolin. Peräkonttikirpparilla tavara liikkui, ja myös yhdistyksen kojulta oli saatavissa yhdistystuotteita ja jäseneksi liittymis mahdollisuus kerta heitolla.

Syyskokouksessa sääntömääräisten asioiden lisäksi käytiin läpi harrastajakyselyn tulokset. Kyselyyn vastanneiden kesken arvottiin lahjakortti yhteistyö-kumppanimme liikkeeseen ja arvonta onni suosi nimimerkkiä ”Mazor”. Kokouksessa valittiin myös hallitus seuraavalle kaudelle. Puheenjohtajana jatkaa Lauri Mäenpää. Hallitukseen valittiin Jarkko Välkkilä, Jere Juppo, Kalle Seppälä ja Paul Smeds. Varajäseniksi valittiin Joni Viitala, sekä Atte Haapanen, joista Viitala toimii myös sihteerinä.

Lisäksi kokouksessa palkittiin Kari Knuuttila Kunniapuheenjohtajan tittelillä, ja pöytä-standaarilla kiitollisuuden osoituksena yhdistyksen hyväksi tehdystä työstä. Onnittelut vielä Karille!

Kyselyn tulokset, ja kokouksen pöytäkirja ladattavissa foorumilta: http://forum.jvisoft.net/viewtopic.php?f=15&t=3827&p=20939#p20939