Jalasjärvi Airsoft Ry

Syyskokous-, kirppari- ja peliviikonloppu 11.11.2023

11.11.2023 Lauantaina pidetään tuttuun tapaan yhdistetty syyskokous-, kirppari ja pelipäivä. Päivä alkaa kirpputoritapahtumalla klo 11:00 Rikiuksen parkkipaikalla, jossa pelaajat voivat tulla myymään ja ostamaan käytettyjä tavaroitaan. Paikalla myös yhdistyksen yhteistyökumppaneiden tavara-arvontoja, joissa erittäin pätevää tavaraa tarjolla! Arpalippuja saa yhdistyksen kojulta, jossa myös yhdistystuotteita myytävänä, sekä mahdollisuus täyttää jäsenhakulomake ja liittyä lyhyellä aikataululla yhdistyksen jäseneksi. Kirpparitapahtumassa myös tarjolla makkaraa ja mehua! Pelit alkavat kirpparin jälkeen klo 12:30.

Pelien jälkeen pidetään yhdistyksen syyskokous klo 16:30 Jalasjärven keskustan nuorisotalolla Wilholassa. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat mm. valitaan uusi hallitus ensikaudelle, sekä käydään harrastajakyselyn tuloksia läpi. Lisäksi kokouksessa on tarkoitus päivittää yhdistyksen sääntöjä ajantasalle, joissa tällähetkellä ei ole mainintaa kunniajäsenistä, joita meillä yhdistyksellä jo on. Kokouksessa kaffi ja pulla-tarjoilu! Paikanpäälle ovat tervetulleita kaikki, mutta vain yhdistyksen jäsenillä on äänioikeus. Tule siis kuuntelemaan ajankohtaisia asioita ja mm. kyselyn tuloksia ja kaffittelemaan! Mikäli jäsenistön keskeltä nousee tarve käsitellä kokouksessa jotain asiaa, tulee asiasta ilmoittaa viikkoa ennen kokousta kirjallisesti hallitukselle. Kokouksen ilmoittautuminen ja esityslista foorumilla ja tapahtumakalenterissa.

Kaikkiin päivän tapahtumiin pääset ilmoittautumaan tapahtumakalenterista! Ilmoittauduthan kokoukseen viimeistään tapahtumaviikon perjantaina, jolloin saadaan varattua tarvittava määrä tarjoiluja kokoukseen.