Jalasjärvi Airsoft Ry

Toiminta

  • Yhdistys järjestää viikoittain johdettuja pelejä Rikiuksella. Lisäksi yhdistys järjestää suurempia tapahtumia eli skenaarioita, joista ollaan tiedoitettu myös valtakunnallisesti.
  • Yhdistys järjestää myös muita tapahtumia mm. talkoita, pelikouluja, toiminta-ammuntaa ja jäsenretkiä.
  • Yhdistys pyrkii kehittämään pelialueitaan talkootoiminnalla kokoajan paremmaksi.
  • Yhdistys tukee jäsenien osallistumista isompiin valtakunnallisiin tapahtumiin, sekä jäsenet saavat myös alennuksia yhteistyö-liikkeitä.

Tervetuloa tutustumaan yhdistyksen toimintaan viikkopelipäivinä! Ilmoitamme kaikista yhdistyksen peli ja muistakin tapahtumista tapahtumakalenterissamme. Tulevat tapahtumat näet myös etusivun oikeassa reunassa olevasta tapahtumat-laatikosta.

Vuokravälineet

Yhdistykseltä voi vuokrata käyttöönsä pelisetin. Aseita löytyy 13 kpl ja ne ovat G36C-asetta mallintavia sähkötoimisia aseita. Vuokraan sisältyy lippaallinen (n.450) kuulia, joilla pärjää normaalisti pelipäivän. Mukaan tulee myös suojalasit tai koko kasvot suojaava maski, sekä hihanauha osapuolien merkitsemiseen. Vuokravälineistä huolehtii vuokra-ase vastaava, Jere Juppo.

Vuokra-aseen varaus täytyy tehdä viimeistään kaksi päivää ennen pelejä, niin keritään hoitamaan välineet paikalle.

Asevuokraaja Jere Juppo: jere.juppo@gmail.com (yhteys sähköpostilla)

1 pelipäivän vuokra:

  • 5€ jäseniltä
  • 10€ muilta
 
  • Lippaan extra täyttö 2€

Skenaariot

Yhdistys järjestää vuosittain muutaman isomman tapahtuman – skenaarion. Näistä tiedotetaan yleensä normaalia viikkopeliä laajemmin. Tapahtuma kestää yleensä kauemmin kuin normaali viikkopeli ja sisältö, sekä juoni on suunniteltu tarkasti etukäteen. Siksi myös ilmoittautuminen on pakollinen.

Tulevista tapahtumista tiedotamme etusivulla ja sosiaalisessa mediassa.