Jalasjärvi Airsoft Ry

Yhdistys

Jalasjärvi Airsoft Ry on voittoa tavoittelematon harrasteyhdistys. Yhdistys tukee airsoft harrastusta Jalasjärven alueella. Yhdistys rahoittaa toimintaansa jäsenmaksuilla, myytävillä yhdistyksen tuotteilla ja mahdollisilla maksullisilla pelitapahtumilla. Yhdistykseen voi myös liittyä kannatusjäseneksi ja yhdistys ottaa vastaan lahjoituksia tai avustuksia.

Yhdistyksen jäsenmäärä on 72 (19.5.2023).

Liity jäseneksi!

Lataa esite (11Mt)

Historia

Pelitoiminta alkoi keskitetysti Jalasjärvellä syksyllä 2005 kun kunnalta saatiin käyttöön Koivikon maatalo lähimetsineen. Aluetta kutsutaan harrastajien keskuudessa Rikiukseksi. Jo tätä ennen alueella pelattiin muutaman pienen kaveriporukan kesken väliaikaisilla pelipaikoilla, yleensä maatalojen pihapiirissä.

Yhteisen pelipaikan saanti läheltä keskustaa levitti sanaa airsoftista ja harrastajamäärä lähti kasvuun. Vuosi 2006 kului pelipaikan kehittämiseen, jolloin alueelle rakennettiin suojia ja juoksuhautoja. Yhdistystä suunniteltiin jo silloin, mutta asia hautautui. 2007 kesällä, kun mukaan liittyi muutama aktiivinen vanhempi, lähti yhdistysasia taas eteenpäin, myös kotisivutila kunnan palvelimelta järjestyi. Kotisivut levittivät myös hyvin tietoa Jalasjärven peleistä ja vierailijoita alkoi käydä muualtakin Etelä-Pohjanmaalta. Alkutalvesta 2007 yhdistys sitten perustettiin virallisesti.

Lataa video peleistä (4min, 30Mt)