Jalasjärvi Airsoft Ry

Syksyn ohjelmaa

SäRes Center 25.9.

Sääksmäen reserviläisten ylläpitämä 40 ha airsoft, harjoitus ja tapahtuma-alue on noussut Sääksmäelle. 25.9. paikalla järjestetään Pirkanmaasoftin vetämät viikkopelit. Yhdistys tukee kyseisenä päivänä jäseniensä tutustumista pelialueelle maksamalla pelimaksut. Eli lähdetään joukolla tsekkaamaan mistä kyse! Lisätietoa alueesta: www.säres.fi

Paikalle ei yhdistyksen toimesta järjestetä kimppakyytejä, mutta lähtijöiden kesken kimppakyydeistä voi sopia suoraan, kun näkee, ketä lähdössä. Ilmoittauduthan siis joukkoon ajoissa: https://jvisoft.nimenhuuto.com/events/16597416 .

Syyskokous + kirppari-lauantai 12.11.2022

Syksy tekee tuloaan ja sitä myöten myös perinteinen syyskokous + kirppari-lauantai 12.11.2022. Syyskokous pidetään Jalasjärven ABC:n kabinetissä klo 16:30 alkaen ja paikalla myös kaffi + nisutarjoilu. Paikalle kokoukseen ovat kaikki harrastajat tervetulleita, mutta vain jäsenillä on äänioikeus. Ilmoittautuminen kokoukseen Nimenhuudon kautta (muistakaa ilmoittautua, niin tulee oikea määrä nisua) : https://jvisoft.nimenhuuto.com/events/16629026

Kokouspäivänä ennen pelejä peräkonttikirppari Rikiuksen parkkipaikalla klo 11.00 alkaen (pelit alkaa klo 12.30). Paikalle saa tulla myymään ylijäämäksi jääneitä tavaroitaan. Ilmoittautuminen kirpparille myymään tai asiakkaaksi Nimenhuudon kautta: https://jvisoft.nimenhuuto.com/events/16629129 . Paikalla myös yhdistyksen koju, josta saatavilla yhdistystuotteita, kuten hihamerkkejä, huppareita, T-paitoja yms. Yhdistystuotteet löydän täältä: https://www.jvisoft.net/yhdistystuotteet/ . Kojulla tilaisuus myös täyttää jäsenhakemus, ja saada jäsenyys hyväksyttyä saman päivän aikana syyskokouksessa.

Tarjolla myös mehua ja makkaraa!

Mahdollisuus myös koittaa airsoftiin tarkoitettua toiminnallisen ammunnan ajanottolaitetta, sekä uusille harrastajille mahdollisuus koittaa airsoft-aseilla ampumista. Pelipäivän ajaksi uusille harrastajille jaossa ilmaiseksi vuokra-settejä lajin kokeiluun, niin paljon kuin settejä riittää.